Site icon Clubul de ras.ro

Cum sa gatesti corect sarmalele

  1. Cumpără nişte came, varză, orez și pălincă.
  2. Bea un pahar de pălincă.
  3. Amestecă orezul cu camea.
  4. Bea un pahar de pălincă.
  5. Îndeasă carea în frunzele de varză iar apoi pune-o pe foc.
  6. Relaxează-te și mai bea două – trei pahare de pălincă.
  7. Derifică sacă scade apa.
  8. Mai pălincă un pahar de bea.
  9. Lasă orele pe foc vreo 2 sarmale.
  10. Pălincă bea un pahar.
  11. Ja aragazul de pe sarmale.
  12. Stinge cratiţa şi lasă gazul la răcit.
  13. Cai pea mateva bahare pe dălincă.
  14. Farfurie sarmalele într-o smântână plată și pune cu serveşte-le.
  15. Somn.
Exit mobile version