Site icon Clubul de ras.ro

Acasa, conditii ca la bar

Doi tineri erau căsătoriţi doar de două săptămâni ! Soţul, deşi era foarte îndrăgostit, abia aştepta să iasă în oraş cu vechii lui prieteni, să petreacă. Aşa că îi spuse soţiei:
“Scumpa mea, vin repede.”
“Unde mergi iubiţel?” întrebă soţia.
“Merg până la bar, drăguţo.. Să beau o bere.”
Soţia spuse: “Vrei bere dragostea mea?”
Deschise uşa de la frigider şi îi arătă 25 de tipuri diferite de bere,din 12 ţări diferite: Germania, Olanda, Japonia , India …
Soţul nu ştia ce să facă. Singurul lucru pe care a fost în stare să îl spună a fost: “Da, acadeaua mea… dar la bar… ştii tu… au halbe îngheţate…”
Nu a apucat să termine fraza că soţia îl întrerupse: “Vrei halbă îngheţată, iepuraş?” şi scoase din congelator o halbă atât de îngheţată că abia putea să o ţină în mână.
Soţul devenise cam palid, dar spuse: “Da, motănel, dar la bar au tot felul de gustări delicioase… Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?”
“Vrei gustări, păpuşel?” Deschise cuptorul şi scoase 5 tăvi cu diverse gustări aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc…)
“Dar draga mea… la bar… ştii, se mai înjură, se vorbeşte urât…”
“Vrei vorbe urâte, dragă? AUZI BĂI , PUL@ ! BEA-ŢI ÎN MORTII MĂ-TII BEREA-N NENOROCITA AIA DE HALBĂ ÎNGHEŢATĂ ŞI MĂNÂNCĂ-ŢI CĂCATURILE ALEA DE GUSTĂRI , PENTRU CĂ EŞTI ÎNSURAT ŞI NU MERGI NICĂIERI !!! CLAR, NENOROCITULE?!!!”
…şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi….

Exit mobile version