Acasa, conditii ca la bar

Doi tineri erau căsătoriţi doar de două săptămâni ! Soţul, deşi era foarte îndrăgostit, abia aştepta să iasă în oraş cu vechii lui prieteni, să petreacă. Aşa că îi spuse soţiei:
“Scumpa mea, vin repede.”
“Unde mergi iubiţel?” întrebă soţia.
“Merg până la bar, drăguţo.. Să beau o bere.”
Soţia spuse: “Vrei bere dragostea mea?”
Deschise uşa de la frigider şi îi arătă 25 de tipuri diferite de bere,din 12 ţări diferite: Germania, Olanda, Japonia , India …
Soţul nu ştia ce să facă. Singurul lucru pe care a fost în stare să îl spună a fost: “Da, acadeaua mea… dar la bar… ştii tu… au halbe îngheţate…”
Nu a apucat să termine fraza că soţia îl întrerupse: “Vrei halbă îngheţată, iepuraş?” şi scoase din congelator o halbă atât de îngheţată că abia putea să o ţină în mână.
Soţul devenise cam palid, dar spuse: “Da, motănel, dar la bar au tot felul de gustări delicioase… Nu stau mult, vin imediat. Promit. Ok?”
“Vrei gustări, păpuşel?” Deschise cuptorul şi scoase 5 tăvi cu diverse gustări aburinde (aripi de pui, ciuperci, coaste de porc…)
“Dar draga mea… la bar… ştii, se mai înjură, se vorbeşte urât…”
“Vrei vorbe urâte, dragă? AUZI BĂI , [email protected] ! BEA-ŢI ÎN MORTII MĂ-TII BEREA-N NENOROCITA AIA DE HALBĂ ÎNGHEŢATĂ ŞI MĂNÂNCĂ-ŢI CĂCATURILE ALEA DE GUSTĂRI , PENTRU CĂ EŞTI ÎNSURAT ŞI NU MERGI NICĂIERI !!! CLAR, NENOROCITULE?!!!”
…şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.