Site icon Clubul de ras.ro

Ei traiesc printre noi

  1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un cart on pe el, pe care scria: E gratis, il vrei, ia-l acasa.. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, asa ca a decis sa schimbe cartonul: Frigider de vanzare cu 100 ron.A doua zi cineva l-a furat!
  2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste cunoscuti cand deodata cineva a strigat: Uite o pasare moarta! Unul dintre ei si-a indreptat privirea spre cer si a intrebat: unde, unde?
  3. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat-o pe agenta imobiliara in ce directie este nordul, motivand ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat:
    -Soarele rasare la nord?
    Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare la est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea!
  4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamanii trecute, cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde, pentru ca era in mers…
  5. Vecina mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta, in caz ca ramane blocata, din cauza unui accident. Il tine in portbagaj.
  6. Mergeam pe strada cu un coleg de birou cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un lantisor pana la cercelul din ureche. Colegul meu m-a intrebat: Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?” A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta,
    indiferent de directia in care va intoarce capul…
    Ei traiesc printre noi!!!
Exit mobile version