Ei traiesc printre noi

 1. Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi, l-a pus in fata casei cu un cart on pe el, pe care scria: E gratis, il vrei, ia-l acasa.. 4 zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. Si-a dat seama ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, asa ca a decis sa schimbe cartonul: Frigider de vanzare cu 100 ron.A doua zi cineva l-a furat!
 2. Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste cunoscuti cand deodata cineva a strigat: Uite o pasare moarta! Unul dintre ei si-a indreptat privirea spre cer si a intrebat: unde, unde?
 3. Cand se uita la o casa, fratele meu a intrebat-o pe agenta imobiliara in ce directie este nordul, motivand ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat:
  -Soarele rasare la nord?
  Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare la est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea!
 4. Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamanii trecute, cand mergea spre plaja cu masina. A condus cu ea decapotata, dar nu credea ca se va arde, pentru ca era in mers…
 5. Vecina mea are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta, in caz ca ramane blocata, din cauza unui accident. Il tine in portbagaj.
 6. Mergeam pe strada cu un coleg de birou cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un lantisor pana la cercelul din ureche. Colegul meu m-a intrebat: Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?” A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta,
  indiferent de directia in care va intoarce capul…
  Ei traiesc printre noi!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.