3 cu blonde

O blonda la un aparat.Baga o fisa,iese o cola.Baga a doua fisa mai iese o cola,baga a treia fisa,inca o o cola.Un om care astepta in spatele ei,ii zice:
-Domnisoara mai aveti mult.
Blonda:
-Lasa-ma domne,nu vezi ca eu castig intruna!

O blonda super aranjata si dichisita face autostopul iar dupa un timp un tir opreste si o ia. Blonda tot incerca sa intre in vorba cu soferul dar acesta ii raspundea scurt de fiecare data.
La un moment dat ea observa cu stupoare ca tipul avea doua slituri, si il intreaba de ce? Soferul ii explica pasagerei ca are doua p..e, una subtire si finuta pentru fetitele de la oras si una groasa si puternica pentru cele de la tara.
Blonda ii raspunde fara intarziere:
-Nu va uitati ca sunt frumos imbracata ca tot de la tara ma trag!!!

O blonda se duce la un hotel sa-si ia o camera peste noapte.
Receptionerul ii spune ca nu mai are decat un pat liber, dar cu trei barbati in camera.Fiind iarna si neavand unde sa doarma accepta.
In camera unul dintre ce trei ii propune un joc.Daca raspundea corect la o ghicitoare(„ce e mica, are coada, rontaie alune, si traieste in padure?”) o vor lasa sa doarma. Daca nu …
Dimineata femeia de servici intra in camera unde doi barbati erau lesinati, iar al treilea in genunchi se ruga la blonda:
– Zi veverita, te implor, zi veverita!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.