Asta e România 2016

14192682_1179482635427404_2793570256963193871_n

Deci lucrurile stau cam asa: in Suceava, Biserica cere ca trupele rock sa fie interzise pentru ca niste cretini medievali considera ca rockerii sunt satanisti.

In Bucuresti, Cosmin Prelipceanu ii interzice lui Andrei Gheorghe sa pronunte pe post „Pink Floyd”.

In toata tara vocile rock nu au voie pe radio pentru ca „sunt prea dure”.

In toata tara radiourile nu vor sa difuzeze piese cu distors pentru ca „deranjeaza” ascultatorii.

In toata tara nu au voie pe posturile de radio piese cu mesaj. Doamne fereste sa se trezeasca cineva la realitate si sa gandeasca mai mult de „Eu vara nu dorm” sau „Rau ma dor ochii ma dor”.

In toata tara, foarte multe mama isi educa odraslele in ideea ca pletosii sunt satanisti, motociclistii sunt oameni rai, barbatii cu cercei sunt homosexuali, fetele tatuate sunt curve, homosexualii sunt satana pe pamant si cine se imbraca in negru fura copii.

Asta este Romania in 2016. Suntem tara Biancai Dragusanu, tara Crudutei, tara Nataliei Mateut, tara Iuliei Albu, tara lui Madalin Ionescu, tara analfabetilor, a combinatorilor, a scuipatorilor de seminte, a lui Daniel Preultramegafericitul, tara lui Gabriel Oprea, Traian Basescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Oprescu, Blaga, tara toaletelor din spatele curtii, tara masinilor de lux fara benzina, tara diletantilor si a politicienilor fara liceu. Insa trebuie sa tinem mereu minte un lucru – Avem un relief minunat…

Coiotu’

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: