Concertele anului 2017 in Romania

Depeche Mode vine pentru a treia oară în România. Trupa va merge la Cluj-Napoca, pe 23 iulie, in cadrul turneului de promovare a noului album: „Spirit”. Preţul biletelor pleacă de la 130 de lei şi ajunge până la aproape 500 de lei.

Pe 20 aprilie, la Sala Palatului, promite spectacol trupa de pop jazz, Pink Martini. Un bilet la categoria VIP costă 280 de lei, apoi preţurile coboară până la aproape o sută de lei.

Deep Purple cântă pe 13 mai la Romexpo. Trupa anunţă turneul „The Long Goodbye” pentru promovarea noului album „inFinite”. 350 de lei costă un bilet dacă vreţi să vedeţi spectacolul de la o distanţă de doar câţiva metri de scenă.

Richard Clayderman, pe 8 martie, la Sala Palatului din Bucureşti sau Andrea Bocelli, pe 22 iunie, în Capitală, şi pe 25 iunie la Cluj-Napoca.

Pentru Electric Castle rezervaţi-vă perioada 13 – 16 iulie. Aveţi şansa să fiţi tratat ca un star: adică acces în culise, plimbări cu maşina oficială a evenimentului şi „tratament” de cinci stele. Va costa însă 9.999 de lei.

Intre 3 şi 6 august, primii şapte DJ ai lumii promit spectacol total la Untold Festival. Cel mai scump abonament, cel VIP, de patru zile, costă 800 de lei, la care se adaugă alte taxe. Multe dintre bilete s-au pus deja în vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.