Documentarul Discovery: Pareri

Nu cred ca am vazut un documentar mai prost facut. Am inteles ca scopul era sa prezinte cum s-au derulat lucrurile in acea seara in club (fereasca sfantul sa se mentioneze si momentele ce au urmat dupa, adica lipsa de interventie a pompierilor si ambulantelor).

In primul rand nu se face un documentar despre o astfel de catastrofa la cateva saptamani de la incident.

Doi la mana, nu se face documentar cu cateva persoane, in conditiile in care sunt sute de supravietuitori.

Trei la mana, vad doar aceleasi declaratii de la aceleasi persoane, de parca au fost maxim 10 supravietuitori. Nu mai spun ca reconstituirea duce in eroare grav. Artificiile au fost aruncate in sus (putin oblic), nu orizontal cum apare acolo. Oamenii din club apar foarte seriosi imediat dupa inceperea focului. Ati uitat ca toti ati inceput sa radeti??? Si asta pentru ca nu avem reactie. In scoli se pune problema daca sa facem sau nu ora de religie (cu siguranta Dumnezeu a fost alaturi de noi si ne-a facut resuscitari), in loc sa se puna problema sa se invete cum acordam primul ajutor (cu siguranta mai traiau multi daca stiam sa reactionam si cateva elemente de prim ajutor). Oamenii forteaza usa, se impiedica si cad unii peste altii. Iesirea se blocheaza cu oameni cazuti si e un fum care te impiedica sa vezi si sa respiri.

Intrebarea e : cum au reusit cei 2 mari eroi sa scoata oameni din club? Cine a facut aceasta declaratie pentru Discovery, in condittile in care Emma (chiar la prima intalnire a mentionat ca nimeni nu facea nimic)? Am zis suficient. V-ati batut joc! Daca doreati sa faceti ceva util, nu va aruncati asa repede in lumina reflectoarelor!

O declarative publica se cantareste putin inainte a iesi pe gura.

Sursa Irina Cristina Balacescu supravietuitor Colectiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.