Saptamana unui Admin de sistem – Vineri

8:00
M-am intors de la pranz.
8:25
A sunat un nefericit de la Personal, cica a uitat parola pentru sistem.
Sfatul meu era sa foloseasca procedura speciala pentru recuperarea parolei FDISK. Nefericitul mi-a multumit si a lasat receptorul. O Doamne,chiar si astfel de persoane exista pe lume?
8:35
A revenit tipul de la Personal. Problema cu parola era rezolvata, dar acum a aparut una noua – la bootare sistemul i-i raspunde „Error accessing Drive 0”. I-am zis ca este o problema hard si ca are nevoie de un calculator nou.
9:15
NAAAASOOOOLLLL…nefericitul pe care l-am macalarit in Quake 3 era Sefu!!! A dat peste mine in birou suparat si nici nu a reactionat la cel mai nou screen saver Double Twins Exctasy. De luni sunt evacuat de la firma.
10:00
Fac ceea ce Ionel a facut alaltaieri, adica citesc anunturile cu oferta de job-uri si incerc sa sun la cateva alese de mine. In pauza dintre telefoane fac ordine in macrou-ri Word – adaug comanda DeleteDocument.
11:15
Am gasit un nou loc de munca. Adica este la fel cu ceea ce fac si aici,si inca mai este intr-o firma de soft care anul trecut a lansat pe piata un nou OS de calculatoare. I-mi iau la revedere si lansez in retea un worm si fac bagajele cu tot cu cana de cafea. La revedere!!!!

Spune-ti parerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.