Saptamana unui Admin de sistem – Vineri

8:00
M-am intors de la pranz.
8:25
A sunat un nefericit de la Personal, cica a uitat parola pentru sistem.
Sfatul meu era sa foloseasca procedura speciala pentru recuperarea parolei FDISK. Nefericitul mi-a multumit si a lasat receptorul. O Doamne,chiar si astfel de persoane exista pe lume?
8:35
A revenit tipul de la Personal. Problema cu parola era rezolvata, dar acum a aparut una noua – la bootare sistemul i-i raspunde „Error accessing Drive 0”. I-am zis ca este o problema hard si ca are nevoie de un calculator nou.
9:15
NAAAASOOOOLLLL…nefericitul pe care l-am macalarit in Quake 3 era Sefu!!! A dat peste mine in birou suparat si nici nu a reactionat la cel mai nou screen saver Double Twins Exctasy. De luni sunt evacuat de la firma.
10:00
Fac ceea ce Ionel a facut alaltaieri, adica citesc anunturile cu oferta de job-uri si incerc sa sun la cateva alese de mine. In pauza dintre telefoane fac ordine in macrou-ri Word – adaug comanda DeleteDocument.
11:15
Am gasit un nou loc de munca. Adica este la fel cu ceea ce fac si aici,si inca mai este intr-o firma de soft care anul trecut a lansat pe piata un nou OS de calculatoare. I-mi iau la revedere si lansez in retea un worm si fac bagajele cu tot cu cana de cafea. La revedere!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.