Impodobeste mama bradu’

Prima oara l-am vazut in Showroom pe cand eram in Norvegia. Au un showroom gigantic in muntii Harz. Vazut placut cumparat. A durat ceva sa il pregateasca de impachetare. Cica showroom-ul are vreo 50 de ani si exponatele erau adanc bagate in pamant…. Singura problema este ca se vinde fara suport.

Desi mi-am luat o tigaie la reducere cu 20 de lei, nu pot sa zic nu la un normandian.
Il voi folosi atat ca brad cat si ca stalp de sustinere al podului casei. Investiei pe termen lung de cca. 9-10 metri.
Inca odata pot spune ca ma doare in grinda de brad.
Hai noroc, va pup si sarbatori inalte de la 10m peste.
Recomand!

Am luat acest brad sperand ca fac o surpriza copiilor mei. Se pare ca am facut o surpriza tuturoe locuitorilor din cartier, carora le am dat jos centrala electrica, cand l am bagat in priza.
Pro: Vine cu Hrusca la pachet.
Contra: Vine si cu Fuego.

Mi-am luat bradul la recomandarea unui prieten, pentru ca nu aveam destule globuri mi-am pus si garsoniera in el, cred ca o sa atârn si colindatorii care vor veni daca mai e spatiu. Pisica a fost foarte suparata ca nu-l mai poate dărâma asa ca a trebuit sa imi cumpar si un tigru.
Per total sunt multumit.
Contra: cablul HDMI cu care vine a fost stricat.

PRO:
– incap multe cadouri sub brad
CONTRA:
– necesita multe globuri (neincluse in pachet)
– greu de instalat

Mi-am cumpărat unul și trebuie să vă spun că mall-ul meu arată mirific. Mă gândesc să-mi iau unul și pentru piața mea publică. Poate când o fi la reducere.

PRO:
Miros puternic de brad (se simte din capătul celălalt al mall-ului, chiar și în clădirea mea de birouri de lângă)
Moș Crăciun îl poate vedea cu ușurință de la o altitudine de croazieră
Dublează instant cantitatea de ler în orice spațiu.

CONTRA:
Curierul nu îl poate aduce până la ușă – m-a rugat să cobor eu să-l iau.
Vine dezmembrat și unele crengi se montează mai greu
Ajungi greu ca să îi pui instalația și vârful – globurile le-am aruncat și se agățau singure prin crengi la cădere
Am găsit urme de spiriduș în colet.

Sunt foarte mulțumit de acest brad, deși acum este puțin cam scump; eu l-am cumpărat de Black Friday cu 13.000 lei. Aș fi luat doi, dar s-a epuizat foarte repede stocul și nu am apucat. Asta este, măcar bine că l-am prins și pe ăsta, prețul a fost super. Cu livrarea a fost puțin mai greu, pentru că am ales să-l ridic direct de la sediu de teamă să nu-i fure ăștia de la curierat conurile sau mugurii, să facă sirop. A intrat puțin cam greu în Octavia, m-a ajutat și tata să-l înghesui în portbagaj. Sincer, fără ajutorul lui de fost posesor de Dacia, cred că m-aș fi văzut nevoit să rabatez bancheta. Din păcate se vedeau crengile prin lunetă și pe Dealul Negru s-a luat după mine poliția cu girofaruri și nino-nino. Agentul mi-a cerut să-i prezint actele aferente unui transport de material lemnos, tot nu înțelegea că am cumpărat bradul de la Emag. Până la urmă i-am arătat în aplicația de mobil lista cu achizițiile de BF, a văzut că figurează și bradul acolo, plătit cu cardul și m-a lăsat să plec. Când să mă urc în mașină, m-a ajuns din spate un VW Transporter T2 cu 4 hipsterași… M-am prins că fraierii ăștia m-au raportat la Radarul Pădurilor și ca să le fac în ciudă, am deschis portbagajul și le-am strigat ”E tăiat, bă! Gata, nu mai are rădăcini. Mortua est!”. Cred că le-a sărit caseta cu Chirilă, așa s-au enervat. (…) În fine, am ajuns cu bradul acasă și mare noroc că ăia de deasupra mea sunt plecați la muncă în Italia, că altfel trebuia să tai un pic din vârf. Așa, am dat o gaură în tavan și l-am rugat pe vecinul de la 7 (eu stau la 4) să pună steaua, că era mai aproape de vârf. Recomand!!

Priviti si partea plina a paharului…puteti deschide coletul la livrare si drept de retur 30 de zile!!!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.