Meseria, bratara de aur

Trei bărbați naufragiază și ajung pe o insulă. Ajunși acolo, încep să cerceteze toată insula și descoperă un trib de femei. Merg acolo și vorbesc cu șefa tribului pentru a cere ajutor. Aceasta le spune:
– Din câte observați acesta este un trib de femei. Puteți rămâne în tribul nostru dar trebuie să vi se taie ”instrumentul”. Bărbații nu sunt de acord cu așa ceva și hotărăsc să se stabilească pe țărm. După un an de chinuri și foamete, unul dintre bărbați spune:
– Mă, eu m-am săturat să fac foamea, mă duc în trib. Merge bărbatul în trib și după ceva timp se aude: ”auuu!”
Mai trece un an după această întămplare și pleacă și cel de-al doilea bărbat în tribul de femei. După ceva timp se aude: ”auuu! auuu!” După câteva zile, bărbatul rămas singur se hotărăște să meargă și el după ceilalți.
Ajunge la trib și este întâmpinat de șefa care îi spune:
– Observ că până la urmă te-ai hotărât și tu să te alături tribului.
– Așa este, răspunde bărbatul, dar am o singură întrebare. De ce la primul bărbat s-a auzit un singur țipăt ”auuu” iar la al doilea bărbat s-a auzit de două ori ” auuu! auuu!”.
Femeia zămbește și îi spune:
– Primul bărbat ne-a spus că a fost măcelar, așa că am luat barda și am tăiat dintr-o singură mișcare. Cel de-al doilea ne-a spus că a fost pădurar, așa că am luat ferăstrăul și am tăiat din două mișcări, din acest motiv s-au auzit două țipete. Bărbatul începe să râdă în hohote fără să se poată abține.
Șefa tribului îl întreabă:
– Ce ai omule, ce ai găsit așa amuzant de râzi în halul ăsta?
– Păi, eu am fost vânzător de înghețată?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d