Obsesii romanesti

1. Obsesia televizorului
Românul e devorator de televiziune. S-au făcut nişte cercetări şi cică noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adică ne uităm cel mai mult la televizor. Şi, asta e genială, avem cele mai multe televiziuni!!! Mi se pare fascinant că românul este „europeanul” cel mai telespectator având în vedere că în România sunt, cu câteva excepţii, cele mai imbecile şi mai de prost-gust producţii!

2. Obsesia Coelho.
Dacă n-ai citit Coelho, n-ai viitor, frate! „Păi am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita Stănescu.”
„Te pisi pe ei! Citeşte Coelho!”

3. Obsesia ţaţelor.
Aproape toţi producătorii TV au următoarea obsesie: „Ţaţele aduc rating!” Şi ştiţi ce e mişto? Că de caţiva ani încoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispoziţie internetul pentru autosatisfacere. Dai un click şi gata! Cine dracu’ mai aşteaptă emisiunea cu „Mama Natură” ca să-i „dea în cap lu’ mutu”.

4. Obsesia cărnii din congelator.
Cu toate că au trecut 20 de ani de cînd găseşti sute de feluri de carne şi la 4 dimineaţa, românul încă îşi mai încarcă pînă la refuz congelatorul. Să fie acolo. Cine ştie..

5. Obsesia celulară.
Pentru român, telefonul mobil reprezintă un „statement”. Am văzut vanzătoare în magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu, deşi eu poate caştig de 30 de ori mai mult. Ăsta e un mare mister. Cum ajunge un om cu un salariu de 10 milioane să aibă un mobil de 20 de milioane? Şi să dea beep cu el!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.