Team Building

O firma organizeaza o vanatoare de ursi (un team building mai special). Se formeaza trei echipe: Administrativii, Tehnicii si Comercialii.
Primii intra in padure Administrativii, care, dupa ce au completat munti de documente si au verificat si rasverificat ca toate hartoagele necesare pentru vanatoare sa fie in regula si dupa ce au trimis faxuri de informare cu privire la programul de desfasurare al vanatorii, se intorc in scurt timp cu un urs de dimensiuni modeste.

Tehnicii nu vor sa se lase mai prejos si incep studiul de fezabilitate al proiectului de vanatoare, analiza si estimarea timpilor de executie, dezvoltarea metodologiei celei mai potrivite, intocmirea documentatiei si planul de probe. Intra apoi in padure si, dupa un timp de doua ori mai lung decit cel estimat, apar obositi si nervosi, dar cu un urs de dimensiuni mari.

Comercialii se gandesc: Dar ce, noi suntem mai prejos? Se imbraca la sacou, cu cravata si vesta, cu un laptop elegant si superperformant in mana si un suras larg intepenit pe figura si se indreapta spre copaci. Dupa putin timp, Comercialii ies din padure fugind pe rupte, urmariti de un urs de proportii exagerate, mormaind infometat. Fara a se opri, unul dintre Comerciali, aratand cu degetul mare in spate, urla catre colegii din celelalte doua echipe:
– Noi v-am gasit ursul, de-acum e treaba voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.