Un fel de Uber, o bataie sora cu moartea si o cutie

O tipa imbracata super elegant statea pe marginea unui drum de tara. La un moment dat trece un taran cu o caruta plina cu fin.
-Conita, spune acesta, vreti sa va duc undeva?
-Sigur! Pina la primul sat… la gara, raspunde tipa tuguindu-si buzele.
Taranul innebunit de felul in care arata „minunea asta cereasca” o ajuta pe individa sa se suie in caruta si da apoi bice cailor. Merg ei ce merg si la un moment dat tipa se descheie la bluza si scoate o acadea pe care incepe sa o suga zgomotos. Taranul se tot intorcea, se tot foia si era cu ochii numai pe buzele tipei care se mulau pe rotunjimea bomboanei.
-Ai f**e ceva bade? zimbeste femeia.
-Aoooleuuuuu cucoana, mai intrebi!
-Atunci, f**e niste bice la caii aia sa mearga mai repede ca ma grabesc.

Doua broaste testoase bateau un melc. Poc, trosc, zbuf! Broastele testoase se satura si pleaca iar melcul ramane pe jos, plin de sange, cu botu’ zdrente si cochilia sparta.
Trece un politist pe acolo si il intreaba:
Ce ai patit melcule?
– Nu stiu, totul s-a intamplat atat de repede…

O batrâna merge la magazin pentru a cumpara mâncare pentru pisica.
Pune în cos trei conserve si se îndreapta spre casiera, aceasta însa-i spune :
– Imi pare rau, dar nu putem vinde conservele pentru pisica fara a avea dovada ca aveti una. O multime de oameni în vârsta cumpara conserve de pisica pentru a le mânca, iar managementul nostru nu doreste asa ceva.
Asadar batrâna merge acasa , aduce pisica la magazin si în fine cumpara conservele. Ziua urmatoare batrânica doreste sa cumpere trei conserve pentru câine, dar casiera îi cere dovada de a avea un câine, caci o multime de batrâni cumpara conservele pentru a le mânca, iar managementul…asadar batrânica merge acasa si-si aduce câinele. Ziua urmatoare ea vine direct la casiera, îi intinde o cutiuta cu o gaura în capac si o roaga sa introduca degetul înauntru.
– Nu, poate aveti un sarpe înauntru.
Batrânica a asigurat-o ca nu era nimic care s-o impacienteze, asadar casiera introduce degetul în cutiuta, apoi îl scoate si-i spune batrânei :
– Miroase a rahat!. Chiar este, raspunde batrâna. Acum, pot cumpara trei suluri de hârtie igienica ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.