Un om si 20.000 de carti…

Informatia de mai jos nu ne apartine si nu a fost verificata. Dar este una deosebita din punctul nostru de vedere asa ca o punem pe site-ul nostru.

Va multumim!

” Domnul Vasile…

domnul Vasile

… are vreo 20.000 de carti in biblioteca si vinde din ele prin restaurantele din centrul vechi.

Tot dansul face 75 de ani in ianuarie, iar 5 i-a petrecut in detentie politica. „trebuia sa-l ia pe tata, cu revolutia din ungaria, dar s-a spânzurat. m-au asteptat sa fac 18 ani si in aceeasi zi m-au arestat pt ce facuse el.” cand a iesit, avea 45 de kg. „noroc cu pielea ca n-am pierdut oasele.”

ii cam place sa rada si are un simt al umorului care ar prinde bine in orice casa. „eu cel mai bine ma distrez cu mine. rad de mine tot timpul. e sanatos sa nu te iei in serios. mai ales in functie de zodie.”
s-a cam suparat cand a auzit ca sunt varsator. „o sa complicati viata cuiva si nu tineti deloc de bani. nu e buna zodia asta, da’ nici capricorn ca mine. nevasta-mea e leu, nepoata a mica rac. nu e bine.”
dupa momentul urania, l-am rugat sa-mi spuna care e cel mai important lucru pe care l-a invatat pana acum. „nu luati nimic prea in serios. nu are sens sa te chinui tu singur, ca oricum cel de sus decide. fara credinta nu exista biruinta.”

stia ca am sa-l pun pe internet, asa ca s-a aranjat un pic inainte de poza. „sa nu fac nepotii de rusine, daca m-or vedea.”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.