Vila de vanzare

Anuntul afişat în ziar spunea următorul lucru: ” De vânzare: vilă lângă mare, cu trei etaje, piscină şi grădină. Preţ – Un dolar “.
– Ce prostie ! – a mormăit boschetarul şi a aruncat ziarul. Mergând mai departe în cautare de hrană, a văzut anunţul pe perete: “Vilă de vânzare lângă mare, trei etaje, piscină şi grădină. Preţ – Un dolar “.
Probabil e o greşeală de tipar…” – s-a gândit el şi a mers mai departe. A ieşit pe bulevard , iar atenţia i-a fost atrasă de un banner imens: “De vânzare vilă lângă mare, cu trei etaje, piscină şi grădină. Preţ – Un dolar”
Boschetarul a devenit foarte curios – oare ce prost a putut să scrie aceste lucruri? – şi a decis să cerceteze această situaţie. Nu avea nimic de pierdut, cu excepţia ultimului dolar din buzunar. Ajungând la adresa din anunţ, a rămas cu gura căscată văzând acea vilă. Timid, a sunat la uşă. O femeie frumoasă i-a deschis uşa. – Îmi cer scuze pentru deranj, am văzut anunţul dumneavoastra… Aceasta nu este o glumă?
– Nu, nu, doamne fereşte! Totul e corect!
– Şi costă numai un dolar? Aşa este?
– Da, un dolar. Dacă sunteţi interesat, puteti vedea vila.
Încântat de ceea ce a văzut, a dat ultimul său dolar şi a devenit proprietarul vilei de lux. Dar totuşi a vrut să ştie de ce vila are un asemenea preţ. La care femeia a zâmbit şi i-a spus: – Înainte sa moară, soţul meu a declarat în testament că-şi doreste să vând vila, iar banii obtinuţi din vânzare să fie transferaţi în contul amantei sale. Nu pot să nu-i îndeplinesc ultima dorinţă! Anuntul a fost dat acum şase luni, iar dumneavoastră sunteţi singurul care a răspuns. Toate cele bune!, a mai spus femeia, apoi s-a întors şi a plecat.
Morala: Fereşte-te de răzbunarea soţiei!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.