Cum e să lucrezi cu SARS COV-2?

“Mulți se întreabă „cum e să fii medic de Covid?” Așa că o să vă zic cum decurge o zi din viața mea:
6:00 – Mă trezesc. Număr banii. Primesc câte 100 euro pentru fiecare om cipat urmărit de Bill Gates.
6:30 – Iau micul dejun, numai spirulină, clorofilă și alte bunătăți de la Green World ca să trăiesc veșnic. Evit lipidele, glucidele, proteinele și tot ce se vinde la magazin.
7:00 – Mă duc la muncă și infectez testele Covid cu coronavirus.
8:00 – Mă duc să văd pacienții și le dau doar medicamentele pe care Big Pharma zice să le dau. Celor care vor să se însănătoșească, le dau preparate homeopatice.
9:30 – Îl sun pe Bill Gates să văd cum decurge construcția de antene 5G și speram la pacienți noi de cornavirus odată ce e gata.
10:00 – Un pacient îmi zice că știe adevărul despre coronavirus. Repede îi fac o injecție cu vaccin. Devine autist pe loc, în fața ochilor mei. Nu o să mai vorbească prostii de-acum încolo.
11:00 – Mă duc la depozitul secret al spitalului și aduc niște turmalină, cristale de sare de Himalaya și alte leacuri doar pentru pacienții bogați și importanți.
12:30 – Îmi iau banii primiți de la masoni pentru că am făcut multe vaccinuri.
13:00 – Conferința cu doctori de la laboratoare din China și America unde se fabrică virusuri. Discutăm dacă putem să încercăm pentru data viitoare un virus ca în filmele cu zombi.
14:00 – O pacientă mă întreabă despre terapia cu ozon. Mă sperii că a aflat și asta adevarul și repede îi fac un vaccin.
14:45 – Încă vreo 10 oameni au decedat de cancer și bătrânețe. Mă duc să le dau bani la rude să scrie Covid în certificat.
16:00 – Unul din pacienții mei bogați și importanți începe să se simtă rău. Repede scot o cruce și îl stropesc cu agheazmă de la mitropolit și învie pe loc în fața mea.
18:00 – Ajung acasă, deschid Facebook și văd că toți au aflat de secretul nostru: că Covid e boală falsă. Repede mă apuc de comentat și eu și le scriu minciuni că Covid e boală reală și gravă.
19:00 – Văd pe Youtube documentare cu „adevarul” despre Covid care are milioane de vizualizări. Îmi notez că de acum încolo trebuie să fac oamenilor mai multe vaccinuri.
21:00 – Îmi pun în cap folia de aluminiu împotriva undelor 5G și mă duc la culcare. Noapte bună!”

Text preluat și adaptat.
P.S.: Aviz credulilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.