Cum săți ânșeli pe barbactu

1. Pui număru de telefon la amant „MAMA”. Dacă cunva o să te sună si el aude, pormă te ântreabă : ” Ia zi fă, care te bibue?”, io dai la temelie și âi zici cu telefonu spre el : „Mama mă bibue! Na, vrei să vorbești cu ea?”. Ai șanse mari să nu vrea pentru că barbați cu soacrele e ca leoparjii cu antilopa gnu, dar dacă cunva să zicem că vrea și se aude bas-bariton la telefon, âi zici căi măta răgușită că a bocit la un mort

2. Niceodată, dar niceodată nu e indicată o cotârceală la adresa de domiciliu. Dacă cunva urlă mormonii și nu poți să te apți, tre să o gândești cu schemă. Amantul trebuie să fie costumat când te vizitează, să zicem ân popă. Iar când inevitabilul se produce, iar bărbactu ajunge dela muncă mai devreme acasă și sună ȚRRR la ușe, tu âi poți deschide fără probleme și âi zici : „Uite, bine cai venit că tocmai a venit popa să ne zică o rugăciune pentru spor ân casă și alungarea dracilor de prin perdele”. O să ai parte de un final fericit, iar amantul se va alege chear cu un pupat de mână din partea lu bărbactu.

3. Dacă stai la parter e sinplu! Âși ia elan ca Betmen și dintrun avânt prin termopan se teleportează ân grădiniță. Dacă cunva bărbactu intră rapid ân casă și âți vede pulărău dezbrăcat prin grădiniță, âi zici căi grădinaru blocului care sa screlozat și se crede la plajă de nudiști

4. Ântodeauna săți maschezi probele! E indicat să ai ântodeauna o sticlă de SANA la capătu patului pentru că ân caz că ești ântrebată „Auzi fă, cei cu albeața aia pe cearceaf? Tei spălat pe dinți ân pat?”, tu să reacționezi pronpt și săi arăți Covalactu : „Am lipsă de calciu că mi se decojește pelea la călcâi și mai beau câte un strop de Sana. Crecă mea curs din gură”

5. Dacă amantul e chinez și să zicem că rămâi gravidă, noul bebeu cu ochi oblici va atrage multe ântrebări, dar poți âncerca să te scuzi asfel : „Ai mâncat prea mult pui Șanhai cu garnitură de suși și uite cum sa transmis adeneul de șaolin la ovule”

6. Dacă cunva găsește ân geanta ta un bilet dela alcineva, iar ân telefon la tine, doo numere străine, âi zici ca fost o farsă ca ân melodia lu Guță pe care o mai ascultă el când se ânbată. Se va amuza mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.