Daniel Barbu, senator ALDE, despre meseria de politician

Foarte puţină lume ştie de fapt ce faceţi cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea şi sâmbetele şi duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, a spus senatorul ALDE, în cadrul Ligii Aleşilor Locali.

Potrivit senatorului ALDE,  în România, ”spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”. 

Barbu a continuat: „V-aţi ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner”.

O sa va intrebati cine este acest personaj din politica mioritica…Este un nimeni! Stii ba libidinosule cum se tine o arma, cum e sa pleci din baza si sa nu stii daca te mai intorci sanatos dupa cateva ore de misiune!? Singurul risc al vostru este sa nu va prinda DNA…Dar nu-i problema domnule Barbu, poate ne vedem pe strada sa-mi ceri votul si am sa-ti arat degetul mijlociu, dar cel mai sigur in decembrie, pe 11…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: