Daniel Barbu, senator ALDE, despre meseria de politician

Foarte puţină lume ştie de fapt ce faceţi cu adevărat în fiecare zi a săptămânii, adesea şi sâmbetele şi duminicile. E o meserie grea, în zilele noastre, pentru că este o meserie riscantă. E mai riscantă decât misiunea unui soldat în Afganistan”, a spus senatorul ALDE, în cadrul Ligii Aleşilor Locali.

Potrivit senatorului ALDE,  în România, ”spaţiul public a devenit un fel de teatru de operaţiuni în care orice ales local sau naţional îşi riscă libertatea, sănătatea, în fiecare zi”. 

Barbu a continuat: „V-aţi ales o meserie grea. E cea mai grea dintre meserii. Uneori este mai grea decât meseriile pe care le considerăm foarte periculoase, cum este cea de miner”.

O sa va intrebati cine este acest personaj din politica mioritica…Este un nimeni! Stii ba libidinosule cum se tine o arma, cum e sa pleci din baza si sa nu stii daca te mai intorci sanatos dupa cateva ore de misiune!? Singurul risc al vostru este sa nu va prinda DNA…Dar nu-i problema domnule Barbu, poate ne vedem pe strada sa-mi ceri votul si am sa-ti arat degetul mijlociu, dar cel mai sigur in decembrie, pe 11…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.