Femeile au nevoie de bărbați, nu de alte „femei”!

Coaie, nu mai purta pantaloni atât de mulați că ți se strivesc coaiele! (scuze repetiția) Și dacă ți se strivesc, chiar nu mai rămâne nimic masculin la tine.
Nu îți mai da unghiile cu lac, jucând cartea metrosexualului. Lasă-ți dracului sprâncenele alea mai groase, că le ai mai subțiri decât femeile și e haios ca naiba! Până și ălea cu sprâncenele în formă de Nike râd de tine – așa de rău ai ajuns.
Da-le-n mă-sa de tricouri-fustiță și pantaloni de pânză cu turul lăsat ce te fac să arăți caraghios. Parcă te-ai căcat pe tine, așa arăți în pantalonii ăia. Iar tricoul ăla zici că vrei să-ți ascundă scoica. Nu ești deloc ”trendi”, să mor eu! Ești doar pizdi!
Nu-ți mai sufleca pantalonii până la genunchi, etalându-ți glezna fină. Dacă mă uit doar la picioare, jur că te confund cu o ea. Scobitorile alea trebuie ținute ambalate. Adică în pantaloni. Termină cu glumele astea!
Încetează să crezi că barba de un cot te face mai bărbat. Păi cum, mă, nene? Cum să crezi că barba chiar te face mai bărbat când arăți ca un micuț fundaș, gata să fie sodomizat?
Nu-ți mai lua atât de multe creme, încât orice femeie începe să te invidieze. Nu te isteriza că ți-a ieșit un coș cât un nas fix pe … nas. Dă-l dracului că trece el! Ar trebui să ai probleme mai stringente decât un căcat de coș.
Lasă-le pe femei să fie femei, lasă-le să se plângă de coșuri, de părul rebel, de firele albe, de părul de pe picioare, de durerile epilatorului. Lasă-le pe ele să fie feminine, tu rămâi așa cum te-ai născut. Cu coaie.Te-ai născut bărbat, rămâi așa dacă asta este ce-ți dorești să fii!
P.S.: nu-mi băga placa cu bărbatul îngrijit, că și eu sunt îngrijit, dar doar mă spăl, mă îmbrac decent, mă parfumez cu măsură, îmi bag două grame de ceară în cap, mă pensez când încep să am, în loc de două sprâncene, una și mă tund – îngrijitul e una, să porți pizdă și barbă e cu totul altceva, șefule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.