Mythbusters made in China


… În zile trecute, China a doborat orice record, absolut, a câștigat miliarde de dolari inca de la prima stire și a achiziționat aproximativ 30% din acțiunile companiilor care aparțin Occidentului în China! Xi Jinping comunistul, i-a întrecut și pe europeni și pe democrații americani deștepți. A jucat un joc minunat în fața ochilor întregii lumi. Din cauza situației din Wuhan, moneda lui Yuan-ul, a început să scadă, dar banca centrală chineză nu a luat nicio măsură pentru a opri acest lucru.
Au existat, de asemenea, multe zvonuri conform cărora China nu avea măcar măști suficiente pentru a lupta împotriva coronavirusului. Aceste zvonuri precum și declarația lui Xi Jinping potrivit căreia este gata să-i protejeze pe locuitorii din Wuhan prin blocarea frontierelor, a dus la o scădere accentuată a prețurilor la acțiuni (44%) în industria tehnologică și chimică din China.
Rechinii financiari au început să vândă participațiile în toate stocurile chinezești, dar nimeni nu a vrut să le cumpere până nu au fost devalorizate complet.
Xi Jinping – a făcut o mișcare măiastră în acest moment, el așteaptând o săptămână întreagă și zâmbind doar la conferințele de presă, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic special.
Și când prețul a scăzut sub limita admisă, a dat ordin să se cumpere TOATE acțiunile de la europeni și americani deodată! Atunci „rechinii financiari” și-au dat seama că fuseseră păcăliți desproprietăriți și faliți, dar era prea târziu, deoarece toate acțiunile trecuseră în mâinile Chinei, care momentan nu numai că câștigă 2000 de miliarde de dolari, ci obține pe moca, cea mai mare parte a acestora înapoi, devenind acționarul majoritar al firmelor construite de europeni și americani. Acțiunile în companiile lor de acum au fost răscumpărate, și asa au devenit proprietari ai industriei grele, de care depind UE și America, așa că de acum, prețul este stabilit de Partidul Comunist Chinez!
Veniturile companiilor lor nu mai depășesc granițele chineze, ci rămân în casă la ei, și păstrează și toate rezervele de valută din china și rezerva de aur!
Așadar, „rechinii financiari” americani si europeni s-au dovedit a fi proști și în câteva minute chinezii au reintrat în posesie la majoritatea stocurilor lor, din care acum prin vânzare, vor obține mii de miliarde de dolari în câștig! Chir și in comparație cu criza din 2007-2009, nu a existat niciodată o operațiune atât de mare și o mișcare atât de genială în istoria bursei!
Cam atât despre virusul corona, o bacterie banală în fond, cu rată mică de mortalitate dar cu priză mare la public. . Și la măști importate din China. . . .SAH MAT . . . .“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.