Saptamana unui Admin de sistem – LUNI

9:05

Sosirea la serviciu. Cafea,cititul ziarelor…
9:20
Au sunat de la Contabilitate, spun ca nu se pot conecta la serverul Accounting. Am deschis manualul si le-am oferit raspunsul standard nr.112:
„Hmmm, pai la mine functioneza”. Am mai borborosit inca ceva si i-am sfatuit sa-si reseteze calculatorul si sa incerce din nou sa se logheze.
Intre timp de pe UPS am deconectat fierbatorul de cafea (si asa am consumat toata cafeaua) si am reconectat din nou cablu de tensiune de la Accounting.
Dupa cateva momente, m-au sunat cei de le Contabilitate si au zis ca e totul OK. Totusi, nimic mai frumos decat un user fericit!
10:20
Vaca de la Marketing se plange ca nu-i functioneaza modemul. I-am balbacit ca-i fac legatura cu expertul nostru de comunicatii, si i-am facut legatura la portarul de jos. Tehnologia asta de birouri moderne este o minune.
10:50
A trecut Sefu pe la mine: cica, se-nmultesc plangerile la calitatea suportului tehnic. Am intrebat cine se plange, evident, Marketingul. Sefu a zis ca va rezolva, m-a anuntat ca restul zilei va lipsi si s-a dus sa joace tenis.
11:05
Ziua de luni intotdeauna ma da de gata. Am scris in cartea adminilor:
„Plecat in achizitionarea echipamentelor sofisticate” si am iesit sa cumpar o discheta si la o plimbare prin oras.
16:20
Revenirea din „Achizitionarea echipamentelor sofisticate”. Am verificat robotul telefonic pentru mesaje, aveam 0 mesaje. Se pare ca nu era defect, doar am uitat sa-l pornesc. Am reparat problema si am trecut situatia in cartea administratorilor.
16:25
Plecarea de la serviciu (maaaama, ce zi grea am avut).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.